Image
Mazda Nederland modelrange 2020

Private Lease

Wil je in een nieuwe Mazda rijden zonder in een keer een groot bedrag kwijt te zijn? Dan is wellicht private lease een goede optie voor jou. Mazda Private Lease is beschikbaar voor vrijwel alle Mazda modellen, en valt onder het Keurmerk Private Lease. Zo ben jij verzekerd van duidelijke contractvoorwaarden en een compleet product. 

Met Mazda Private Lease betaal je een vast maandbedrag waarmee je een gloednieuwe Mazda kunt gaan rijden. In dit bedrag is alles inbegrepen, zoals verzekering, belasting, onderhoud en afschrijving. Wij zijn je contactpersoon en onderhoud kan je gewoon door ons uit laten voeren.

Private Lease Highlights

Er zijn veel voordelen aan private leasen via Mazda Private Lease. Bekijk ze hieronder! Heb je nog vragen? Dan kan je altijd bij ons terecht.

Highlight Sleutel

Je rijdt een gloednieuwe Mazda

Vast aanspreekpunt

Altijd een vast aanspreekpunt

Highlight calculator

Geen (grote) eenmalige investering

Scherp tarief geen hoge investering

Scherp all-in tarief* - alleen nog tanken

Highlight Offerte

Alles is geregeld - volledig ontzorgd

Private lease aanbiedingen

Scherpe private lease tarieven voor diverse modellen.

Image

Mazda CX-5

Private lease p.m. vanaf
589
Image

Mazda CX-30

Private lease p.m. vanaf
499
Image

Mazda3

Private lease p.m. vanaf
499
Toon alle uitvoeringen
Image

Mazda CX-30

Private lease p.m. vanaf
499
Image

Mazda CX-5

Private lease p.m. vanaf
589
Image
CX-60 Takumi

Mazda CX-60

Private lease p.m. vanaf
739
Image
MX-30_intro_soulred

Mazda MX-30

Private lease p.m. vanaf
429
Image

Mazda MX-5

Private lease p.m. vanaf
619
Image

Mazda MX-5 RF

Private lease p.m. vanaf
649
Image
Mazda2 Homura Aka

Mazda2

Private lease p.m. vanaf
369
Image
Mazda2 Hybrid Select

Mazda2 Hybrid

Private lease p.m. vanaf
409
Image

Mazda3

Private lease p.m. vanaf
499
Image

Mazda6

Private lease p.m. vanaf
719

OVERZICHTELIJK MAANDBEDRAG MAZDA PRIVATE LEASE

Interesse in Mazda Private Lease? Weet dan dat Mazda Leasing het jou zo gemakkelijk mogelijk maakt om onbezorgd te kunnen genieten. Een belangrijk onderdeel hiervan is het vaste lage maandbedrag waarin de meeste autokosten zijn opgenomen. Onder de voorwaarden en beperkingen van de leaseovereenkomst, neemt Mazda Leasing de onderstaande kosten voor gebruik van het voertuig voor haar rekening:

  • Motorrijtuigenbelasting
  • Kosten van reparatie en regulier onderhoud van het voertuig
  • Premie voor een verzekering van aansprakelijkheid voor schade aan derden (Wettelijke Aansprakelijkheid of WA-verzekering)
  • Premie van een verzekering of de kosten van het treffen door de leasemaatschappij van een voorziening voor eventuele schade aan het voertuig door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade)
  • Kosten van pechhulp
  • Kosten van vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 48 uur of na een kortere periode indien dat in de Aanvullende Voorwaarden bepaald is
  • Eventueel andere kosten, indien dat is bepaald in het leasecontract

 

Kortom, je hoeft alleen nog te tanken!

Private lease voorstel aanvragen

Interesse in Mazda Private Lease? Vul dan onderstaand formulier in. 

  • 1. Huidige: Mijn wensen
  • 2. Mijn gegevens

Mijn keuze

Placeholder

Selecteer een model

Selecteer een uitvoering
Selecteer een kilometrage
Selecteer een looptijd
0,00
Selecteer een kleur
0,00
Totaal per maand
0,00

Veelgestelde vragen

Welke modellen zijn er beschikbaar bij Mazda Leasing?

Het actuele aanbod van Mazda Leasing is hier te vinden.

Is Mazda Leasing aangesloten bij Stichting Keurmerk Private Lease?

Ja. Een Private Lease contract via Mazda Leasing voldoet aan alle eisen en normen zoals opgesteld door Stichting Keurmerk Private Lease. 

Hoe herken ik dat het product voldoet aan de eisen vanuit Stichting Keurmerk Private Lease?

Wanneer het product voldoet aan alle eisen en normen zoals opgesteld door Stichting Private Lease vindt u de logo’s van het Keurmerk terug op alle offerte- en contract documenten. Wanneer het product van de aanbieder is gecertificeerd door de Stichting Keurmerk Private Lease, kent deze aanbieder een deelnemerspagina op de website van de stichting. Daarnaast ontvangt u bij elk Private Lease aanbod de Algemene Voorwaarden Private Lease zoals opgesteld door Stichting Keurmerk Private Lease. Deze voorwaarden vindt u hier.

Wat doet Stichting Keurmerk Private Lease?

Het Keurmerk Private Lease hoort bij Stichting Keurmerk Private Lease. Stichting Keurmerk Private Lease wil de consument beschermen. Dankzij het keurmerk weet u bij welke partij u veilig en verantwoord een auto kunt leasen. Wij maken graag heldere afspraken. Zodat u precies weet waar u aan toe bent. Het keurmerk geeft dit weer. Wij zijn ervan overtuigd dat het belangrijk is dat u als consument tevreden bent. Samen zorgen we ervoor dat u veilig, verantwoord én vertrouwd kunt rijden in uw private leaseauto! Meer informatie over Stichting Private Lease kunt u hier terugvinden.

Kan ik een proefrit maken met een vergelijkbaar model?

Ja, dit is mogelijk. Wij helpen u graag verder, neem contact op voor de mogelijkheden.

Welke opties zijn beschikbaar op Mazda modellen?

De beschikbare opties verschillen per model en uitvoering. Selecteer hier uw gewenste model en zie welke opties er zijn. Staan de door u gewenste opties er niet bij? Neem dan contact op en wij helpen u graag verder met een offerte op maat. 

Toon meer

DISCLAIMER

Private Lease aanbod wordt aangeboden door Mazda Leasing en is geldig van 1 januari t/m 31 maart 2020 of zolang de voorraad strekt. De vermelde NEDC-waarden voor het gecombineerde brandstofverbruik en de CO2-uitstoot zijn terugbepaald naar de waarden overeenkomstig de oude NEDC­-testmethodiek. Aanbod enkel geldig bij uiterste registratie van 31 maart 2020. De tarieven zijn gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km/jaar incl. rente, afschrijving, reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting, verzekering o.b.v. 6 schadevrije jaren, pechhulp en BTW. Meerprijs kilometers maximaal € 0,1598 en minderprijs kilometers minimaal € 0,0381. De maandbedragen zijn exclusief brandstof, metallic/mica lak en eventuele opties. Overige consumentenacties zijn niet mogelijk i.c.m. het Private Lease aanbod. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden. Zie voor kosten en voorwaarden: www.mazda.nl.

Als berijder van een Mazda Private Lease auto kun je voor vragen over je contract altijd terecht bij je Mazda dealer. Nog geen Mazda Private Lease berijder? Dan kun je bij ons terecht voor een Mazda Private Lease offerte of het aanvragen een proefrit. Wij zijn als jouw Mazda dealer altijd het eerste aanspreekpunt als het om private lease gaat en wij adviseren jou graag over de mogelijkheden. Heb je een specifieke vraag aan Mazda Leasing? Neem dan contact op via de onderstaande gegevens:

Mazda Leasing 
Postbus 703
2130 AS Hoofddorp
Nederland
T: +31 (0)20 658 3100
E: info@mazdaleasing.nl
W: www.mazdaleasing.nl