Merken

Mazda

Mazda logoMazda biedt u de Mazda Autoverzekering. Bij de ontwikkelijking hiervan is er uitgegaan van de meest uitgebreide dekking die er op dit moment wordt aangeboden. Vanuit deze uitgangspositie is Mazda nog een stap verder gegaan om u als Mazda –rijder, in het onverhoopte geval van diefstal of schade, tegen alle ongemakken te beschermen. De Mazda autoverzekering is exclusief voor Mazda-rijders en daarom kan deze unieke autoverzekering u tegen een uitzonderlijk scherpe premie aangeboden worden. Zo biedt de verzekering u een nieuwwaarderegeling van 36 maanden voor uw nieuwe Mazda en een aanschafgarantie voor uw Mazda occasion. Ontdek zelf de vele zekerheden die u heeft als u eenmaal heeft gekozen voor de Mazda Autoverzekering. Voor meer informatie raadpleeg onze verkoop afdeling, wij staan voor u klaar.

Mazda Roermond: 0475 – 34 65 65

Honda

Honda logoDe zorg voor uw veiligheid en kostenbesparing houdt niet op bij de levering van de betrouwbare auto’s van Honda. Honda biedt u het Honda verzekeringspakket aan. Bij de ontwikkeling van deze exclusieve merk-verzekering hebben wij voor u naar het beste, meest complete pakket gezorgd tegen een aantrekkelijke premie. Het uitgaanspunt is dat u, bij onverhoopte calamiteiten, mobiel blijft en beschermd bent tegen alle ongemakken. U krijgt 36 maanden garantie op uw nieuwe auto plus mobiliteits-service. Ook krijgt u een nieuwwaarderegeling van 36 maanden bij aanschaf van een nieuwe auto met een verlengde garantie van 72 maanden. Indien u een Honda occasion aanschaft, geldt een 36 maanden aanschaf garantie in de Honda verzekering. Voor meer informatie over de zekerheden van het Honda verzekeringspakket kunt u terecht bij onze verkoopafdeling.

Honda Roermond: 0475 – 34 65 65

 

Suzuki

Suzuki logoSuzuki biedt zijn rijders verschillende mogelijkheden om te financieren. U kunt kiezen voor een Suzuki Continu Rekening, waarmee u snel en eenvoudig over extra geld beschikt, of voor het Suzuki Betaalplan, waarmee u uw Suzuki in maandelijkse termijnen betaal. Bij een Suzuki Continu Rekening spreekt u met Suzuki Financial Services een kredietlimiet en een bijbehorend maandbedrag af. De kredietlimiet is vaak het benodigde bedrag voor de auto en afhankelijk van uw besteedbaar inkomen. Deze limiet mag niet worden overschreden, maar kan wel worden aangepast. Met het Suzuki Betaalplan kunt u deze investering heel eenvoudig over een langere periode verdelen. Het aankoopbedrag wordt rechtstreeks aan de dealer overgemaakt en de auto geldt als onderpand. U betaalt in gelijke maandelijkse termijnen en de rente ligt vast. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Het bedrag dat u kunt lenen wordt zorgvuldig afgestemd op uw financiële situatie.

De looptijd, afhankelijk van het bouwjaar van de auto, ligt tussen de 12 en 72 maanden. Omdat Suzuki’s betrouwbaar zijn en goed in de markt liggen, zijn de financiering voorwaarden zo gunstig mogelijk. U kunt een Suzuki Betaalplan afsluiten waarbij de slottermijn overeenstemt met de restwaarde van uw auto. Hierdoor wordt het maandbedrag nog lager. Voor meer informatie kunt u terecht in onze vestiging aan de Jacob Romenweg in Roermond.

Suzuki Roermond: 0475 – 34 65 65

Hensgens Roermond

Hensgens Roermond
Jacob Romenweg 6
6042 EZ Roermond
T: 0475 – 34 65 65
E: roermond@hensgens.nl

Meer gegevens >

Openingstijden

Showroom
Ma t/m Vr: 9.00 – 18.00 uur (geen koopavond)
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur

Werkplaats
Ma t/m Vr: 8.00 – 16.30 uur

Privacy policy

Onze merken
Onze merken
© 2014- 2017 - Powered by Autosoft - Disclaimer
MENU