Image
Mazda2
ALS GEGOTEN
ONTVANG TIJDELIJK TOT € 1.000 INRUILVOORDEEL
VANAF € 369 MET PRIVATE LEASE
Contact opnemen

Mazda2 - Nu tot € 1.000 inruilvoordeel

Een mooi moment voor een Mazda2, want tijdelijk ontvang je tot € 1.000 inruilvoordeel wanneer je je huidige Mazda inruilt voor een nieuwe Mazda2. We laten je graag kennismaken met deze auto, waarin het beste van Mazda samenkomt.

Neem contact met ons op.

Image
Mazda2

MOOI MOMENT VOOR EEN MAZDA2: TIJDELIJK TOT € 1.000 INRUILVOORDEEL

De Mazda2 is compact maar compleet, alles wat je wenst zit er standaard in. Met zijn stijlvolle en verfijnde vormgeving is de Mazda2 ook esthetisch gezien helemaal van nu. En dankzij onze Skyactiv Technology rijd je met de Mazda2 in een van de zuinigste benzine auto’s in het segment. Of je hem nu kiest om de techniek, het design of zijn aantrekkelijke prijs, de Mazda2 zit als gegoten.

Tijdelijk ontvang je tot € 1.000 inruilvoordeel bij aanschaf van een Mazda2! Past Private Lease beter bij je? Met Mazda Private Lease rijd je de Mazda2 al vanaf € 369 per maand. Je hoeft alleen nog maar te tanken.

PRIJSLIJST

Voor meer informatie verwijzen we je naar de prijslijst van de Mazda2.

Mazda2 Prijslijst

INTERESSE IN DE MAZDA2

Bedankt voor jouw interesse in de Mazda2 Sportive. Laat hieronder jouw gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Type
Aanhef

DISCLAIMER

Mazda2 2023 vanaf € 21.290. Gemiddeld verbruik Mazda2 2023 van 4,7 tot 5,4 liter per 100 km / van 21,3 tot 18,5 km per liter / CO2-uitstoot van 107 tot 122 g/km. De vermelde WLTP waarden voor het gecombineerde brandstofverbruik en de CO2-uitstoot zijn gemeten volgens de WLTP-testmethodiek. Prijzen incl. BPM, BTW en kosten rijklaar maken, excl. metallic/mica lak en opties. Actie geldig bij particuliere/zakelijke aanschaf met aankoopdatum 1 april 2023 t/m 30 juni 2023. Niet geldig bij zakelijke/private lease of in combinatie met andere acties. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden. Zie voor kosten en voorwaarden: www.mazda.nl.

De vermelde WLTP waarden voor het gecombineerde brandstofverbruik en de CO2-uitstoot zijn terugbepaald naar de waarden overeenkomstig de nieuwe WLTP-testmethodiek. Consumentenacties niet mogelijk i.c.m. het private lease aanbod. Private Lease aanbod wordt aangeboden door Mazda Leasing en is geldig met offertedatum 1 april 2023 tot en met 30 april 2023. Uiterste registratie bij beschikbaarheid in 2023, vraag uw dealer naar de voorwaarden. Mazda Leasing is gerechtigd de overeenkomst eenzijdig te beëindigen indien hier niet aan voldaan kan worden. Genoemd maandbedrag is gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km/jaar incl. rente, afschrijving, reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting, verzekering, pechhulp in binnen- en buitenland, afleverkosten en BTW. Prijzen zijn exclusief brandstof, metallic/mica lak en eventuele opties. Conform het Belastingplan 2020 wordt de tijdelijke korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto's en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; waardoor het termijnbedrag voor voertuigen voorzien van een elektrische aandrijving kan stijgen gedurende de looptijd van het leasecontract. Indien je meer informatie wenst, neem dan contact op met je Mazda-dealer. Meerprijs kilometers maximaal € 0,2137 en minderprijs kilometers minimaal € 0,0332. De maandbedragen zijn exclusief brandstof/stroom, metallic/mica (multi-tone) lak en eventuele opties. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden.